TÜBİTAK 2209-Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Alanında Projeleri Kabul Edilen Öğretim Elemanlarımız ile Öğrencilerimize Teşekkür Belgeleri Verildi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi bu yıl üstün bir performans göstererek TÜBİTAK 2209-Üniversite öğrencileri araştırma projeleri alanında 156 üniversite arasından kabul edilen 85 proje ile 2.lik bayrağını göğüslemiştir. Fethiye Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü 6 proje ile başvuru yapmış ve 3 projenin desteklenmesiyle Üniversitemizin başarısına katkı sağlamıştır. Projede görev alan Günay YAKUTER, Kübra KILIÇ, Feyza Deniz BULGAY, Betül TÜRKOĞLU, İlayda YILDIZ, Selin ALTINOK, Sabiha KÜÇÜKTUNCER, Şeyma TAŞKIN, Duha ÖNEN isimli öğrencilerimizden törende bulunanlar ile projeleri kabul olan danışman öğretim elemanlarımız Dr. Öğr. Üyesi Pınar ÇİÇEKOĞLU ÖZTÜRK ve Öğr. Gör. Arzu KIVRAK’a Fakültemiz 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreninde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin ÇİÇEK teşekkür belgelerini verdi.

Son Güncelleme Tarihi : 30.06.2021 10:50 Okunma Sayısı : 1297