Hemşirelik Bölümümüz 17. Dönem Mezunlarını Meslek Yaşamına Uğurladı

  Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Fethiye yerleşkesinde bulunan Fethiye Ali Sıtkı Mefharet Koçman Meslek Yüksekokulu, Fethiye Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Fethiye İşletme Fakültesi ve Fethiye Sağlık Bilimleri Fakültesi 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı için toplu mezuniyet töreni düzenlendi. Mezuniyet töreninde Hemşirelik bölümümüz 2021-2022 eğitim öğretim yılında 17. Dönem mezunlarını uğurladı.
  Mezuniyet töreninde Fethiye Sağlık Bilimleri Fakültesi okul birincisi Özge Ergün mezun öğrenciler adına birer konuşma yaptı. Açılış konuşmalarının ardından Fethiye Sağlık Bilimleri Fakültesi hemşirelik andı okundu. Andın okunması sonrasında Fakülteyi  1. 2. ve 3. derece ile bitiren öğrencilere başarı belgeleri takdim edildi; birincilik ile bitiren öğrenciler mezuniyet kütüklerine plaket çaktı ve Fakültemiz Hemşirelik bölümünü birincilik ile bitiren Neslihan Dalkılıç’a başarı belgeleri verildi.
  Rektör Prof. Dr. Hüseyin Çiçek TÜBİTAK 2209/A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2021/2 Çağrısı sonucunda hibe alan öğrenci projeleri danışmanlarına ve projeye dahil olan öğrencilere teşekkür etti.
  2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Fethiye yerleşkesi toplu mezuniyet töreni, geleneksel kep atma seremonisi ile sona erdi.
   
   
   
   
   
   

Mezuniyet Yemini videosu için tıklayınız.

 

Son Güncelleme Tarihi : 17.06.2022 10:33 Okunma Sayısı : 532

Son Haberler