Fakültemiz Hemşirelik Bölümü ve Fethiye Devlet Hastanesi’nin birlikte düzenlediği 3-9 Kasım ‘ORGAN BAĞIŞI FARKINDALIK ETKİNLİĞİ’ gerçekleştirildi.

Fakültemizde, Fethiye Organ ve Doku Nakli Koordinatörü Hemşire Nezile ACAR, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı Arş. Gör. Recep KARA ve Hemşirelik Bölümü öğrencileri tarafından 3-9 kasım organ  bağışı haftası kapsamında etkinlikler yapıldı.
Fethiye Organ ve Doku Nakli Koordinatörü Hemşire Nezile ACAR tarafından, 9 Kasım 2022 tarihinde Fakültemiz birinci sınıf öğrencilerimize "Organ Nakli Farkındalık Eğitimi" verildi ve Fakültemizde kurulan stant ile organ bağışı kabul edildi. Etkinliğin bir diğer ayağı olarak Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi önünde organ bağışına dikkat çekmek için Fethiye Devlet Hastanesi ve Fethiye Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından stant kurularak, Fethiye halkının organ bağışına katılması sağlandı.

Son Güncelleme Tarihi : 14.11.2022 10:59 Okunma Sayısı : 390