YAZ STAJI YAPAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

Son Güncelleme Tarihi : 08.09.2017 15:53:08

-Öğrenciler staj defterlerini/dosyasını en geç 15 Eylül 2017 tarihine kadar elden teslim edebilirler.

-Eksik staj günü olan öğrencilerin ise staj onay belgesi ile kurum izinlerini alarak, stajdan en az bir hafta önce teslim etmeleri gerekmektedir. Şubat 2018’e kadar eksik günlerini tamamlayabilirler. Staj dosyası ve staj günü eksik olanlar bir sonraki staj sınavı tarihinde değerlendirilir.

-Staj yapılan kurum tarafından staj ücreti ödemesi kabul edilen  öğrencilerin kullanabileceği  "staj sözleşmesi formu" hazırlanmıştır ancak rektörlük yazışmaları halen devam etmektedir.

- Bu ve diğer staj ilgili duyuruları bölümümüz web sayfasından takip ediniz.

Staj Komisyonu

Posta Adresi: Çalıca Mevkii Karaçulha 48300 Fethiye / MUĞLA