Yürütülen Akademik Çalışma ve Projeler

Yürütülen Öğrenci Projeleri
   Bölümümüzde son 3 çağrı döneminde, 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında 15 Proje desteklenmiştir. Üniversitemiz MÜPKOM, Teknoloji Transfer Ofisi, Araştırma Laboratuvarları, Kütüphane ve beceri laboratuarları gibi araştırma olanaklarına sahiptir. Bursiyer ve araştırmacılar, uluslararası ve ulusal projeler, sosyal sorumluluk projeleri ve Tubitak projelerinde yer alma şansı bulmaktadır.

Hemşirelik Bölümü Lisans Öğrencilerimizin Tübitak 2209-A Destekli Proje Başarılarından örneklere aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Hemşirelik Bölümü Lisans Öğrencilerimizin Tübitak 2209-A Destekli Proje Başarısı 1

Hemşirelik Bölümü Lisans Öğrencilerimizin Tübitak 2209-A Destekli Proje Başarısı 2

Hemşirelik Bölümü Lisans Öğrencilerimizin Tübitak 2209-A Destekli Proje Başarısı 3

Hemşirelik Bölümü Lisans Öğrencilerimizin Tübitak 2209-A Destekli Proje Başarısı 4