Fakültemiz Hemşirelik Bölümü öğrencileri ile ÇOCUK ŞENLİĞİ’ etkinliği gerçekleştirildi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Fethiye Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü öğrencileri ve Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı öğretim üyeleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında 26 Nisan Cuma günü Menteşeoğlu Şehit Orçun Munyas İlkokulu'nda 'Çocuk Şenliği' etkinliği düzenlediler. Doç. Dr. Gonca KARAYAĞIZ MUSLU ve Arş. Gör. Dr. Recep KARA’nın koordinatörlüğünde, Menteşeoğlu Şehit Orçun Munyas İlkokulu Müdürü Alim KILÇAR’ın işbirliği ile gerçekleştirilen şenlikte, hemşirelik öğrencileri çocukların sevdiği oyun ve etkinliklerle dolu bir gün hazırladılar. Yüz boyama, parmak baskı, balon oyunları, tiyatro ve ritim gösterisi, dans yarışması gibi etkinliklerin yanında çuval yarışı, ip atlama ve sandalye kapma gibi geleneksel oyunlar ile birlikte çocukların çok sevdiği palyaço ve pamuk prensesin şenliğe katılması eğlenceyi yükseltti.

Son Güncelleme Tarihi : 02.05.2024 10:06 Okunma Sayısı : 89