UYGULAMALI DERSLER KAPSAMINDA UYGULAMAYA ÇIKACAK ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE(AŞI HAKKINDA)

30.06.2012 tarihi 2839 sayılı Resmî Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında; öğrenciler tarafından HBSAg, Anti-HBs, Anti-HCV, Anti-HIV testlerinin yaptırılması ve aşı kartlarının gerekli uygulama evraklarına eklenmesi zorunludur ve aşı kartlarının en kısa sürede bölüm sekreterliğine teslim edilmesi gerekmektedir.
Aşağıda yer alan Bilgi Güvenliği Farkındalık Bildirgesinin de doldurularak imzalı şekilde en kısa sürede aslının bölüm sekreterliğine teslim edilmesi gerekmektedir.
Öğrencilerimizin uygulama döneminde sorun yaşamamaları adına gerekli hassasiyeti göstermesini rica ederiz.
Bilgi Güvenliği Farkındalik Bildirgesi için tıklayınız.

Bölüm Mail Adresi : hemsirelikbol@mu.edu.tr (Aşı kartı ve tahlillerin mail ile iletilmesi durumunda taranarak(pdf) iletilmesi ve bir nüshasının da çıktı olarak teslimi gereklidir.)

Son Güncelleme Tarihi : 12.09.2024 09:28 Okunma Sayısı : 1564