Gençlerle Genç Kalanların Video Konferans Buluşmaları Gerçekleştirildi.

  Koordinatörlüğünü Dr. Cemil YAVUZ’un yaptığı YAŞAT Yaşlı Arkadaşlarımla Öğrenci Topluluğu bahar yarıyılında “Gençler ve Genç Kalanların Video Konferans Buluşmaları” adı altında zoom meeting programında Kurucusu  Öğretim elemanımız Dr. Cemil YAVUZ, Fethiye Tazelenme Üniversitesi’nin 60 yaşından büyük öğrencileri ile 8 hafta süresince her pazartesi saat 16-17 arasında bir araya geldiler. Bu etkinlikte amaç kuşaklar arası iletişimi artırmak, birbirlerini daha iyi tanımalarını sağlamaktı.
  Ayrıca YAŞAT öğrenci topluluğumuz Fethiye Tazelenme üniversitesi öğrencileri ile Hıdırellezde bir kutlama programı gerçekleştirdi. Bereket sofrası olarak adlandırılan etkinliğe Fethiye Tazelenme Üniversitesi 60 yaş üzeri öğrencileri hazırladıkları yiyeceklerle geldiler. Ülkemizin en büyük uluslararası yemek akademisi USLA akademinin Şefleri bu güne özel hazırladıkları ikramları sundular. Gençlerimiz 65 yaş üzeri yaşlılarla güzel bir gün geçirdi.
  YAŞAT öğrenci topluluğu öğrencileri Fethiye Tazelenme Üniversitesi öğrencileri ile Letton Antik kentine gezi düzenlediler. Antik Kentin kazı heyeti tarafından kentin tarihi ve kullanımına ilişkin bilgiler aldılar. Geziye ayrıca FETAV  Yaratıcı Drama grubu minik öğrencileri de katıldılar. Hazırladıkları çevrenin korunması ile ilgili gösterilerini ilk kez sergilediler. Nesil bu gezide bir araya geldi.  
 

Son Güncelleme Tarihi : 26.05.2022 10:59 Okunma Sayısı : 383

Son Haberler