23 Nisan Çocuk Şenliği Gerçekleştirildi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Fethiye Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencileri Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği dersi kapsamında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını, Menteşeoğlu Şehit Orçun Munyas Anaokulu ve İlkokulu öğrencileriyle birlikte kutladılar. Fethiye Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü öğretim elemanlarından Doç. Dr. Gonca KARAYAĞIZ MUSLU ve Arş. Gör. Recep KARA’nın koordinatörlüğünde, Menteşeoğlu Şehit Orçun Munyas İlkokulu Müdürü Alim KILÇAR’ın da işbirliği ile gerçekleştirilen etkinlikte, öğrenciler coşkulu şekilde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladılar.
   Hemşirelik Bölümü öğrencileri Menteşeoğlu Şehit Orçun Munyas Anaokulu ve İlkokulu öğrencilerine hediyeler götürerek bayram sevinçlerini paylaştılar. İlk olarak 2016 yılında "Her Çocuğa Bir Kitap" teması ile düzenlenen şenliğin bu yılki teması  "Kültürel Oyunlarımız ve Çocuklar" olarak belirlenmiştir. Menteşeoğlu Şehit Orçun Munyas İlkokulu'nda düzenlenen Çocuk Şenliği kapsamında çocuklar ile üniversite gençleri birlikte yüz boyama, uçurtma uçurma, bowling, yapboz oyunu, halat çekme, yumurta taşıma, sandalye kapma gibi oyun ve etkinlikler düzenlenmiş, 23 Nisan temalı şiir yarışmalarında beğeni toplayan çocuklar ödüllendirilmiştir.

Son Güncelleme Tarihi : 25.04.2022 11:44 Okunma Sayısı : 436